Sostenible

Joies de paper artesanes i sostenibles

A FET en PAPER · cos de JOIA i gravat ens mouen tres pilars fonamentals pels que, de sempre, lluitem dia a dia i així aconseguim fer que les nostres joies de paper artesanes i sostenibles siguin un reflex de la nostra manera de pensar i actuar. Des del nostre taller de Barcelona treballem per ser fidels a aquests principis:

Art i gravat

Venim del món de les Belles Arts i més concretament d’anys de conviure amb les planxes i els papers de gravat. El món artístic és un referent essencial per a fer les nostres joies de paper.

Artesanes

Ens agrada manipular el paper, donar-li forma i que ens sorprengui. El treballem fins que ens surt un producte fet a mà, i per tant una peça única, que ens emociona. 

Ser sostenibles

Hem trobat un camí que recull els fruits d’anys de feina gravant i els transforma en peces amb valor afegit. Reciclem i reutilitzem els papers estampats amb les planxes gravades i els donem una nova vida. A més no fem servir productes que malmetin el medi embient.

A més creem a partir d’allò que tenim més a mà, de Km 0, per fer les nostres joies; no ens cal anar lluny a buscar-ho. Som felices de poder fer productes de proximitat i amb un caràcter diferent i exclusiu.

Com que creiem amb les individualitats ens agrada oferir-vos una peça que s’adapti a vosaltres i que us hi sentiu bé. Per això defensem la personalització del producte perquè així ens assegurem que ho voldreu portar posat i gaudir-ne..