Sobre nosaltres

Joies en papers gravats

Som artistes i alhora artesanes que venim del món del gravat. Després d’una llarga trajectòria jugant amb les tintes de colors i les pressions sobre papers molt dúctils, ara ens hem redissenyat i transformem aquest paper estampat en petites joies en papers gravats. En la nostra manera de fer la idea de sostenibilitat sempre hi ha estat, per això la creació de les joies en paper i gravat ens fa sentir bé. Esperem que us ho sapiguem encomanar.

Les nostres petites joies d'Art en paper i gravat

Són peces que tractem amb molta estima i que, tot i estar fetes amb un material aparentment tan fràgil, la seva presència delicada no és més que un agradable miratge. Són joies d’autor amb l’encant de ser úniques i diferents pel seu cos de paper gravat i/o aquarel·lat.

El tòrcul, la premsa del taller de gravat de Clara Oliva, ara Entinta Printing, per estampar sobre el paper que fem servir per a les nostres joies

Clara Oliva

 Vaig tenir el meu primer taller de gravat a la porteria de casa meva de 1992 a 1999, any en que vaig traslladar el tòrcul i tota la resta cap al barri del Clot de Barcelona per fundar el taller de gravat i estampació Artcontraprova, que vaig dirigir i en vaig ser mestra de taller fins al 2018. Van ser vint-i-sis anys dedicada exclusivament al gravat en els quals, entre d’altres projectes, vaig co-gestionar el col·lectiu de gravadors Entinta edicions d’art (2007-2017). Organitzàvem exposicions per donar a conèixer el món del gravat i junts vam aprendre molt els uns dels altres. Actualment el taller porta el nom dEntinta Printing i el dirigeix Alison Buchanan.
 

El 2016 em van concedir el carnet d’artesana professional que expedeix el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) de la Generalitat de Catalunya

El 2019 m’he de reinventar i començo a crear joies que incorporen fragments dels papers estampats amb les meves planxes gravades.
Els anys d’experiència en el món de les arts gràfiques em serveixen de suport per seguir descobrint aquest mitjà expressiu que tant m’agrada: el paper.
I, encara ara, em sorprèn tot el que em dona! Doncs…
vet aquí l’embrió de FET en PAPER · cos de JOIA i gravat.
Si voleu, us convido a gaudir-ne.

 
 

El moment d'aixecar el paper 

per veure el resultat 
té una màgia difícil d'explicar.

Joies d'Art en paper personalitzades? En parlem

Totes les nostres joies de paper i gravat són peces exclusives, úniques i irrepetibles que, a més, podem adaptar al vostre gust.
Personalitzem la vostra joia perquè expressi una experiència, una emoció. Podeu triar color/s, mida i elements de muntatge.
Ens agrada saber de vosaltres per trobar allò amb què us sentireu bé i que, alhora, adopti la vostra essència.
Només cal que en parlem a través de contacte o per mail i ens hi posem. 

Ah, i no patiu: totes les peces són resistents si es mullen una mica i també són rentables amb un drap humit i sabó neutre. Com que estan tractades són sòlides i resistents als cops.

Si teniu algun dubte de com tenir cura de les joies de paper consulteu les preguntes freqüents.