Sobre nosaltres

Joies en papers gravats

Soc artista i alhora artesana que vinc del món del gravat. Després d’una llarga trajectòria al taller de gravat jugant amb les tintes de colors i les pressions sobre papers molt dúctils, ara transformo en petites joies aquest paper estampat. En la meva manera de fer la sostenibilitat i el compromís amb una societat més justa, solidària i participativa és essencial. Espero que a través de les joies en papers gravats de FET en PAPER us ho sàpiga encomanar.

Les nostres petites joies d'Art en paper i gravat

Són peces que tracto amb molta estima i que, tot i estar fetes amb un material aparentment tan fràgil, la seva presència delicada no és més que un agradable miratge. Són joies d’autor amb l’encant de ser úniques i diferents pel seu cos de paper gravat i/o aquarel·lat.

A més, les joies d’Art gravat de FET en PAPER han tingut el reconeixement del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) de la Generalitat de Catalunya que els ha atorgat el Distintiu de Producte d’Artesania (D’A) catalana. 

El tòrcul, la premsa del taller de gravat de Clara Oliva, ara Entinta Printing, per estampar sobre el paper que fem servir per a les nostres joies

Clara Oliva

 Vaig tenir el meu primer taller de gravat a la porteria de casa meva de 1992 a 1999, any en que vaig traslladar el tòrcul i tota la resta cap al barri del Clot de Barcelona per fundar el taller de gravat i estampació Artcontraprova, que vaig dirigir i en vaig ser mestra de taller fins al 2018. Van ser vint-i-sis anys dedicada exclusivament al gravat en els quals, entre d’altres projectes, vaig co-gestionar el col·lectiu de gravadors Entinta edicions d’art (2007-2017). Organitzàvem exposicions per donar a conèixer el món del gravat i junts vam aprendre molt els uns dels altres. Actualment el taller porta el nom dEntinta Printing i el dirigeix Alison Buchanan.
 

El 2016 se’m concedeix el Carnet d’Artesana Professional que expedeix el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) de la Generalitat de Catalunya. 

El 2019 m’he de reinventar i començo a crear joies que incorporen fragments dels papers estampats amb les meves planxes gravades.

El 2021 les nostres joies de paper estampades amb gravats han obtingut el Distintiu de Producte d’Artesania (D’A) catalana atorgat també pel CCAM de la Generalitat de Catalunya. 

Els anys d’experiència en el món de les arts gràfiques em serveixen de suport per seguir descobrint aquest mitjà expressiu que tant m’agrada: el paper.
I, encara ara, em sorprèn tot el que em dona! Doncs…
vet aquí l’embrió de FET en PAPER · cos de JOIA i gravat.
Si voleu, us convido a gaudir-ne.

 
 

El moment d'aixecar el paper 

per veure el resultat 
té una màgia difícil d'explicar.

Joies d'Art en paper personalitzades? FET per SER TU

Totes les nostres joies d’Art de paper són peces exclusives, úniques i irrepetibles, d’un món FET d’ART GRAVAT, amb l’encant que les podem adaptar al vostre gust. 

Personalitzem la vostra joia perquè expressi allò que desitgeu: una experiència, una emoció sempre tenint com a base inspiradora la vida, la vostra vida al món, a la terra. FET d’ESSÈNCIA de NATURA. 

Ens agrada saber de vosaltres per trobar allò amb el qual us sentireu més bé i que adopti la vostra essència. FET per a tu per SER TU mateix@

Només cal que en parlem a través de contacte o per mail i ens hi posem.

Ah, i no patiu: totes les peces són resistents si es mullen una mica i també són rentables amb un drap humit i sabó neutre. Com que estan tractades són sòlides i resistents als cops.

D’altres avantatges són la seva lleugeresa, no pesen, i la confortabilitat en portar-les.

Si teniu algun dubte de com tenir cura de les joies de paper consulteu les preguntes freqüents.